Aniversari palmat

Quan un nen petit fa cinc anys mostra orgullós la seva maneta oberta al món Ja és un nen gran! Que ningú es confongui, no parlo pas de futbol que sembla que aquests dies ens ha envaït una histèria col·lectiva empalagosa de gratitud i emoció ensucrada. No, parlo d'una altra maneta. La d'aquest bloc. Avui fa cinc anys que, tímidament, vaig començar a escriure-hi. 380 entrades i un munt de pensaments i vivències abocats. En aquell moment no em podia ni imaginar que arribaria a fer aquest escrit. I des d'una cosa tan fantàstica anomenada tauleta! Cinc anys més? Va, som-hi! Descaradament, sense la timidesa inicial, despullant la ment i amb un punt de reveldia. Com el nen que es posa de fita, al cap de cinc anys més, poder mostrar les dues mans obertes al món.

Comentaris

Daniel ha dit…
Digues que si! Que cinc anys vol dir que això ja arriba a la majoria d'edat. Moltes felicitats. És un plaer mirar el món des del Pirineu a través d'aquesta finestra que vas obrir.
Merbrualba ha dit…
Enhorabona Núria per els cinc primers !!!! ara, a per cinc mes i gracies per tot lo que comparteixes amb nosaltres.
Joana ha dit…
Per molts anys! Clar que si!
ignasi ha dit…
Felicitats Núria! Que ho segueixis gaudint com nosaltres llegint-te! Gràcies per compartir-te!
Jordi ha dit…
Cinc anys!!! i hi ha gent que pensa que els blogs estan morts. Felicitats!!!
Felicitats! Sempre és un plaer llegir-te i és bo saber que ho podrem seguir fent.
j.
Núria ha dit…
Gràcies a tots.
I per fer un gir cap els propers cinc anys també he fet un gir panoràmic i la foto de la capçalera, enlloc de mirar a Cadí està feta just des de sota Cadí, concretament des del mirador de turó Galliner, a Lletó, un lloc que no us podeu perdre.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.