Hivern pelat

És el màxim que puc fer aquests dies, passejar pel parc del Segre i encara gràcies. Hi vam anar dilluns al matí i goita, dimarts altre cop amb febre... Tenia ganes de fer algunes fotos, m'hagués agradat fer-les amb el canal gelat però de gel no en queda pas! I el més trist, les muntanyes estan ben pelades. Les passarem magres aquest any...


Comentaris

Daniel ha dit…
Es fa estrany. Aquest any encara no he tocat neu, i ja tinc ganes que arribi la primavera.
Núria ha dit…
Daniel, aquest mateix sentiment tinc jo. És com aquell que dóna una lliga per perduda i ja pensa en la de l'any que ve. No sé si és pel fred que ha fet o aquesta grip que sembla instal·lada a casa meva però espero la primavera com mai!
Joana ha dit…
Si que les passarem magres! Va i fes fora la grip d'una vegada!
Jordi ha dit…
El canal glaçat va sortir al zona Zaping el divendres passat.
Núria ha dit…
I a l'Espai Terra!
ignasi ha dit…
Sera casualitat pero al meu bloc estava explicant ara mateix que la gent d'aqui, d'Islay, a Escocia, sent que la primavera esta arribant... Spring is in the air!
Núria ha dit…
És cert, Ignasi. Avui sentia una mallerenga piulant el seu "és estiu" i alguns ocells més a primera hora del matí que fan preveure que a l'hivern li queden els dies comptats. No sé si en són les ganes però aquí ja donem l'hivern per perdut i esperem una primavera plujosa.
ignasi ha dit…
per cert, demano disculpes als que no ho sabeu, pero estic treballant amb un teclat angles i no trobo accents ni "c" trencades ni res semblant per enlloc...

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.