Prou retallades!!!

Aquesta entrada va dirigida al Molt Honorable President Artur Mas.

Senyor Mas. Fins aquí hem arribat. Jo li he justificat tot: les retallades a sanitat, la rebaixa dels sous, la no contractació de personal interí, la pujada de preus... TOT, TOT i TOT. Però el que ha succeït aquest cap de setmana no té nom. A vostè li agradaria que li escapcessin un tros de Montserrat? Per què no es retalla un tros del Tibidabo i deixem de pagar sempre els mateixos? Realment, tots són igual. Els senyors d'Iniciativa ens volien fotre l'aigua i ara vostès amb les retallades dels co... ens foten un tros de la nostra terra. Jo no sé com el senyor Batalla ha pogut consentir tot això. Ell que és el primer en cantar les excel·lències de la terra. Com és que no ho ha evitat??!!! El que ha passat és un insult a la gent del Pirineu i, més concretament, a la de l'Alt Urgell.

Molt Honorable Artur Mas, retalli'm el sou si vol però, li prego de genolls, torni'ns el tros de muntanya que ens han retallat.

Molt agraïda

Núria Tomàs Així era el Cadí abans.

Així ha quedat ara.Fixeu-vos en l'esllavissada de color vermell. Brutal!!

Comentaris

Joana ha dit…
Que ha passat? que han fet?
Núria ha dit…
Suposo que les pluges d'aquests dies. Després de molts dies tapat pels núvols, el dissabte al migdia vam veure aquesta esllavissada vermella. S'ha endut un bon tros de muntanya!!
Jordi ha dit…
Bé, a les fotografies no s'observa bé però és un procés natural i més amb pedra calcària.

En qualsevol cas al Sr. Mas tant se li en dona mentre ell i els seus tinguin les butxaques plenes.
xavi fane ha dit…
Impressionant!!, a veure si organitzas una expedició per veure-la de més a prop! (i esbrinar si el Mas es darrera de tot aixó). Salut!

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.