Manipulació informativa

Ja que a Viure als Pirineus, la revista del feudo sociata de la Seu, hi ha durat poquetes hores, no fos cas que ho llegís algú i decidís no votar els de PSC-Progrés, ho penjo jo.
La manipulació informativa és la tònica habitual d'aquesta "revista" (si en podem dir així). Encara recordo l'any passat, durant la preparació de la Consulta del 25 A, ens van fer una entrevista al Rafel i a mi. Vam perdre hores de la nostra feina per atendre'ls. No la van publicar mai. El Rafel, sortint de l'entrevista em va dir: veus com no són tan dolents com deies? Al cap d'uns dies era jo la que li deia: veus com són tan dolents com et deia?

Ara en sé d'uns que em diran: però encara te'ls llegeixes? I que no els estranyarà gens aquest fet. Per a ells, un de molts.

Aquí us deixo la notícia que no ha agradat gens a l'entorn vermell de la Seu. De fet era més llarga però l'ACN no em deixa llegir més.

19.05.2011 - 10.42 h

Condemnen l'Ajuntament de La Seu d'Urgell a pagar 711.821,61 euros per una expropiació mal feta fa 28 anys

L'expropiació ha costat a les arques municipals un total de 3.651.630 euros

La Seu d'Urgell (ACN).- Una sentència del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya condemna a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell a pagar 711.821,61 euros més interessos per defectes en una expropiació feta fa 28 anys. La polèmica expropiació es va fer entre els anys 83 i 84 pel govern municipal presidit pel socialista Joan Ganyet. El preu total de l'expropiació, per la que l'ajuntament ha rebut tres sentències desfavorables, ha estat de 3.651.630 euros. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, ha lamentat que "una mala gestió hagi costat tants diners a l'ajuntament en un temps de crisi econòmica". Comentaris

Xavier Massallé ha dit…
Núria, molt be de penjar-ho, porto tota la tarda denunciant aquest fet, i sobretot amb l'Oscar a traves del Twitter, doncs hem sembla molt greu, penjar una notícia i treure-la al cap de 4 hores, amb comentaris escrits, amb una coincidència total, a les paraules de l'Oscar al debat de TV Pirineus, aquest debat s'havia grabat a les 3 de la tarda, la notícia l'han tret mes o menys per volts de les 5h de la tarda. Ells però, fugen d'estudi, i diuen que no en saben res de res, les peces encaixen massa. PSC Progrés de la Seu, aplica la censura a una revista digital del seu cercle polític. Tot plegat, un acte mes propi del feixisme, que del que tindríem que estar acostumats a veure.
No fa falta que et digui que jo sóc de les que et pregunto per què hi entres, a aquella casa.

j.
Núria ha dit…
Xavi, fins ara no m'agradaven les seves maneres de fer. Ara, em comencen a fer por. Poden ser capaços de tot.
Núria ha dit…
Josefina, justament pensava en vosaltres... HEHE
A mi m'agrada veure que la gent es comença a mullar i a dir veritats sense por.

j.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.