Les minis del Sedis de torneig

Avui i demà, les minis del Sedis, les Viseu, estan de torneig a Cornellà. La llàstima és que la Laia s'ha llevat amb una febrada i no ha pogut jugar... Després de competir tota la lliga a Lleida, guanyany molts partits de més de 50 punts, perdent només un partit contra el CB Lleida i a l'espera de jugar la final a quatre, ara toca mesurar-se amb les grans de Catalunya. Ja ho van fer al torneig de Nadal i el resultat va ser sorprenent, guanyant a tot un senyor Mataró que arribava molt confiat a la final. Aquell dia tots estàvem convençuts que aquella victòria havia estat un regal d'algun ésser diví.
Avui, el Sedis Viseu podia tornar a competir contra les millors, les que juguen la lliga dura de Barcelona. Elles, al grup 1 es trobaven a primera hora amb unes conegudes del torneig de Nadal de la Seu, l'Argentona, aquelles a qui van guanyar mentre l'entrenador dels càntirs ja somniava amb la final. Resultat d'avui: Sedis Viseu guanya d'1 a l'Argentona. El segon partit es jugava a les quatre de la tarda contra les amfitriones, el Cornellà, que pel que m'han explicat han sortit molt fortes. Resultat: Sedis Viseu guanya d'1 al Cornellà, queda primera de grup i es planta a la semifinal.
A mitja tarda juguen les semis contra... MATARÓ. Es repetia la final del torneig de minis i ara les del Maresme no es deixarien trepitjar per un equipet de les muntanyes. I el resultat... Sedis Viseu guanya d'1 al Mataró. El mateix resultat que a la final de la Seu. I dues vegades guanyant al Mataró ja no és influència episcopal ni res de semblant, que a Cornellà aquestes coses no s'estilen.
I com qui no vol la cosa, demà al matí, el Sedis Viseu juga la final del torneig contra l'escola Pia de Sabadell. Ara ja són aquí dalt, ara el nom de la Seu ja ressona altre cop per les contrades barcelonines. Ja no només són les júniors, o els cadets o les Esquitx, ara també ressona el nom d'unes minis molt guerreres que segueixen el pas de les més grans. Ni ciutat gegantera ni programes de Divendres, la millor projecció de la Seu és aquesta, anar al feu del Bàquet i deixar a tothom bocabadat.
Demà, si algú no sap què fer, a Cornellà necessitem colla. La Laia no jugarà però si podem, anirem a animar!!

** Actualitzo la informació. Les Sedis Viseu han guanyat la final del torneig de minis de Cornellà! Ho han fet contra l'Escola Pia de Sabadell per 6 punts. Aquí ja no hi ha influències divines que valguin. Aquí les que valen són les fúries de la Seu. Ara, a Cornellà quan senten el nom de Sedis ja tremolen una mica després de topar-se aquesta temporada amb cadets, infantils i minis!! Bo per la Seu i bo pel bàsquet!!
ENHORABONA XIQUETES!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.