PIM, PAM, PUM, FUERA!

Fa uns dies vaig penjar un vídeo on un catedràtic de l'Autònoma de Madrid feia una conferència sobre el Nacionalismo lingüístico español. Aquest vídeo ha estat retirat de la xarxa. Els motius? Cadascú pensi el que vulgui però a mi me'n passen alguns pel cap.
  • Hi ha coses que no volen que se sàpiguen.
  • L'home, o qui ha penjat el vídeo, està rebent pressions per no dir amenaces.
  • Algú considera que no és veritat i creu que no es poden dir mentides en un lloc públic.
  • Massa gent estava començant a obrir els ulls i això no interessa.
  • Es pot insultar el català però MAI el castellà.
 Podeu continuar la llista.

Avuí he anat a veure Farhenheit 451. Llegiu també el llibre. Fora els llibres perquè fan que la gent senti coses tristes i, com menys sàpiguen, més fàcil de controlar. Llibre futurista dels anys 60!! No canvien massa les coses... I el mateix podem aplicar a la tancada de TV3 al País Valencià. Això se li diu feixisme, oi? O dictadura? Això sí, mentrestant a tragar tot el que, impunement, diu i vomita Intereconomia. Sí, senyors, fem bullir l'olla que aquesta caldera està a punt de vessar. El problema és que deixarem que vessi i l'únic que se'ns ocorrerà fer serà abaixar el foc.
Ah, per cert, una amiga visionària augurava aquest final per aquest pobre senyor el dia que li vaig passar l'enllaç del vídeo:
Vols dir que no li perilla la vida a aquest bon home? Qualsevol dia quan entrarà a la facultat de filologia española li cauran al damunt tots els exemplars de l'enciclopèdia catalana i el deixaran estès al terra. En el més que probable proper govern del PP el vetaran.

No ha fet falta el proper govern del PP...

Comentaris

Salvador ha dit…
Ja m'estranyaria que allà hi tinguessin l'enciclopèdia catalana.
Jordi ha dit…
Quina ràbia. YouTube no és segur. La propera vegada em baixaré i guardaré el vídeo. Crec que hi ha eines per a fer-ho. He deixat escrits a alguns blogs per si el tenen per tal que el passin.

Espanya: més a prop del sud de la Mediterrània que del nord.
Laura ha dit…
Potser em podria dedicar a fer de "pitonissa".Auguro per al proper dissabte una victòria de l'Esquitx(111)jajaja!

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.