L'esperit de Nadal

Aquests cinc dies he estat a Barcelona amb la família. Hem pogut fer moltes coses i els nens han pogut estar amb els avis. O el millor, els avis han pogut estar amb els néts. Les festes de Nadal no m'agraden per l'estrès que provoquen. Els regals, les presses, els dinars llargs i pesats... Ningú està per ningú, hi ha massa feina i anem tots plegats massa atabalats. Aquests dies hem tingut temps per a tot. A part d'aprofitar per fer algunes compres de Nadal i de No Nadal els nens han estat amb els avis, els cosins, els tiets. Amb els avis han pogut anar a passejar per la fira de Santa Llúcia i visitar el barri gòtic (era un clàssic nadalenc a la meva família quan arribava santa Llúcia!), també els han dut al teatre a veure Gerónimo Stilton que, per cert, tingueu o no tingueu nens, sapigueu o no sapigueu qui és aquest ratolí periodista, us recomano el musical,  i han pogut viure cinc dies complets amb ells. Viure lluny de la família et fa valorar aquests moments. Per Nadal, els avis estan preparant les menges, els beures, els regals, els que arriben, els que marxen i poc pendents de fills i néts. Els tiets, cosins i nosaltres mateixos, arribem, mengem i marxem corrents cap una altra casa i això fa que no es gaudeixi de res. 
Molt millor aquests cinc dies, amb ferum de vacances i esperit nadalenc pels carrers per gaudir de la família. Res de cues als aeroports, ni a les carreteres, ni a les pistes d'esquí. El millor esperit de Nadal és, sens dubte, quan no és Nadal.

Comentaris

Moisès ha dit…
Com més grandets més antisistema ens tornem,ben tornada.
Núria ha dit…
Tornada però de vacances fins dilluns!
Joana ha dit…
I tant, que quan arriba Nadal tot són presses a tot arreu. És una mica pal tot plegat. Del ratolí aquest he sentit bones crítiques.
magazine.cat ha dit…
Jo crec que s’ha perdut l’essència de les festes, de les tradicions, ara tot es consumisme i més consumisme.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.