Cotonets al cel

Avui, a dalt de tot d'Arinsal, al mirador de la Roca de la Sabina, feia un fred que pelava. Més que fred, era glaç. -10ºC ja passa de fred. A la ràdio no paraven de dir que feia molt fred, que no sentien el cos, que això no s'aguantava. I parlaven de 6 o 7 graus, 4 com a molt. Ja els ho canviava. I que esperin demà, que diuen que encara en farà més. Però els -10ºC s'han convertit en -15 o menys pel fort vent que bufava. La situació era extrema! He pujat a veure algun bitxot però ja m'han deixat clar que són més llestos que jo i no han sortit. Segur que pensaven: "on vas, bona dona, amb aquest fred!". Però el fred i el vent també poden deixar postals encisadores i avui el vent ha fet que mirar el cel no hagi estat del tot avorrit. Com si sabés que no hi trobaria el que esperava, ha volgut que les quatre hores no hagin estat tan difícils de passar.
Comentaris

Tu en saps, eh? Però encara no he trobat ningú que sàpiga explicar-me de què fan olor.
Meteopallars ha dit…
ohhhhh Núria, quina guapada d'Altocúmuls alguns amb irisacions i tot, has tingut més sort que nosaltres.
Felicitats, ens han agradat moltíssim les fotografies. T'enllacem el reportatge al nostre blog.
Salutacions,

Ramon i Conxi
Núria ha dit…
m o j,
ostres, ara m'heu enganxat. De què deuen fer olor? Clar que avui, amb el fred que feia, les fosses nassals estaven ben atrofiades!!
Ramón i Conxi, gràcies per l'enllaç. Era molt curiós perquè els núvols anaven passant molt depresa i quan arribaven just davant meu començaven a fer aquestes formes tan boniques i amb aquests colors. Ara, el fred que feia suposo que us el podeu imaginar!
magazine.cat ha dit…
Unes fotos molt boniques, Nuria.

Salutacions des de Lleida, i guardat del fred
Anònim ha dit…
FRED DIUS, IMAGINA'T ANAR A LA FEINA EN MOTO A -13, SENSACIÓ TÉRMICA, NI TE DIGO , PER AIXÒ QUE -4/-5, NO RES, A PARTIR DELS -8/-10 ES QUAN FA MAL DE DEBÓ
Joana ha dit…
Us canvio el 10 sota zero que patieu pels 3 positius amb la humitat del riu al costat. Unes fotos molt xules.
Núria ha dit…
Pensa, David, que els -13 en moto es poden convertir en una sensació de més de -20!

Joana, no flipis!, que jo també el conec el fred humit i t'asseguro que el fred de -10 i torb és molt pitjor. Ningú es mor de fred humit però el torb s'ha carregat a més d'un excursionista. Fred i vent junts són mals aliats!

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.