Un altre 11 de setembre

Altre cop 11 de setembre. Quantes coses en un any!! Érem a punt per a una consulta popular semi il·legal i s'olorava una batalla campal entre ultradreta i independentistes que al final no va ser res. D'aquí, tota la onada de consultes que mai hauria pensat que arribaria fins on ha arribat. Despuntava Reagrupament, semblava una bona cosa però no ha resultat . Amb un altre partit independentista a les portes del parlament que sembla més seriós que l'altre i un xup-xup que fa bullir l'olla de la societat catalana. Els partits que ara  tenen representació parlamentària són deu esglaons per sota de la població però si poden entrar aquests nous potser els faran una espenteta. 
Nosaltres avui hem pujat a prat de Cadí, amb les senyeres penjant a la motxil·la. Un bon lloc per celebrar la diada. Era la primera cursa d'Estana. El recorregut ha sigut molt guapo i el Quim i el David han fet un bon paper (millor el fill que el pare com comença ja a ser costum). La Laia i jo hem pujat caminant a prat de Cadí. Hi he estat molts cops però la sensació de grandesa quan arribes al prat sempre em sorprèn. Hem tingut un petit ensurt perquè se'ns ha perdut un dels nanos que corria. Quan han arribat els altres a baix han vist que no venia i tampoc ningú l'havia passat. Buf, et passen moltes coses pel cap en aquell moment. Al final ha quedat tot en un ensurt. Inexplicablement, quan ha arribat quasi al final de la cursa ha seguit les fites que pujaven cap a prat de Cadí i ha tornat a fer la volta! Ha baixat amb altres coneguts però la falta de cobertura ha fet que no ens poguéssim comunicar i, la veritat, l'espera ha estat molt angoixant. 
Ara ja som a casa, l'estelada que ha viatjat cap el Baridà ara ja presideix el balcó. Normalment era l'única a casa nostra, aquest any hi ha tres senyeres més en altres balcons. Serà un bon senyal? Qui sap, potser cada cop és més a prop el dia que ja no haurem de celebrar una derrota sinó una victòria.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.