Dissabte, contra el Barça

Aquest dissabte, els culés de la Seu deixaran el seu sentiment barcelonista i aniran contra el Barça. Sí, sí, no desvariejo. Aquest cap de setmana hi ha doble partit d'un equip del Sedis Bàsquet contra el FC Barcelona. Es tracta dels homenets de quatre pèls del Persianes Seu, l'infantil masculí urgellenc. Ja n'he parlat algun cop d'aquest equip, el segueixo de prop, més que res perquè hi juga el Quim. Aquest any, aquests nois han fet història, han quedat entre els 16 millors equips de Catalunya en categoria infantil. Això no havia passat mai al Sedis i estan molt i molt contents. I no pararé de recordar-ho: en aquest equip, d'infantils només n'hi ha 5, la resta són pre-infantils i un mini. Mèrit doble.
Sabeu quants equips infantils de bàsquet hi ha a tot Catalunya? Uf, no m'atreviria a dir un número: 100, 200, més? Al ser campions de Lleida es van classificar per jugar en un dels quatre grups amb els millors de Catalunya. Del seu grup van quedar els quarts i, per tant, es classifiquen per jugar les fases finals del campionat de Catalunya. En aquests casos, els primers de cada grup juguen contra els quarts dels altres grups. I al Persianes Seu li ha tocat jugar contra el Barça.
Ara pensareu, pobres nois, quina pallissa els fotran! Sí, segurament, però la il·lusió que els fa poder jugar contra els millor jugadors de la seva categoria passa per davant de qualsevol marcador. Per a ells això és un premi. Un premi a l'esforç, a la bona feina, a la constància i al companyerisme. En aquest equip tothom hi posa de la seva part. Amb els de la capital hi juga un noi andorrà, el Roger, que molts dels nostres coneixen d'haver jugat contra ell des de ben petits, de les trobades, dels PDPs, dels campus... Aquest noi ja fa dos anys que viu a Barcelona i ha estat convocat per formar part de la selecció espanyola.
Els nois del Persianes Seu ja han tastat aquesta temporada el millor del bàsquet català ja que no fa ni dos mesos van jugar contra la Penya, l'altre gran del país. Aquests nois estan de sort. Dissabte, a les 16 h, el Palau d'Esports de la Seu ha de ser una festa de l'espectacle, la gent de la Seu hauria de sortir de casa i anar a animar a aquests petits herois. Ja sabem que a la Seu a la gent li costa moure el cul però ja que no hi ha bàsquet dels grans es pot anar a veure aquest altre partit. Qui sap quan tornarem a veure una samarreta blaugrana a la nostra ciutat. Sona molt "provincianu" però és així.
Diumenge toca el partit de tornada. Tothom és molt conscient que serà l'últim partit de la temporada, el Barça passarà l'eliminatòria, però quina millor manera de tancar aquesta excel·lent temporada que jugant a la ciutat esportiva del Barça. I d'aquí uns anys, quan algun d'aquests nois blaugranes juguin a l'ACB podran dir allò de: jo vaig jugar contra aquests quan era infantil al Sedis Bàsquet. I vam fer història.

Comentaris

Joana ha dit…
Ànims a tots!!!!
Anònim ha dit…
Jo no el veuré, però per un dia també deixaré de ser culé, i estaré -com a mínim amb el pensament- amb la gent de les terres altes del Pirineu.
Amunt.
Moisès
Núria ha dit…
Si vols solidaritzar-te encar més, el mateix dia el CB LLeida rep l'altra bèstia negra (en aquest cas verd i negra). Crec que no volien que els de les terres de Lleida ens infiltréssim en una competició exclusivament barcelonina i ens han enviat els dos botxins:Barça i Penya!
Anònim ha dit…
el mes curiòs del cas, es que allò que hauria de ser una gran noticia pel club SEDIS , jugar contra el BARÇA, i fer festa grossa, a la web del mateix club, enmarquen com a partit de la jornada sedis trebisa vs barberà...
Núria ha dit…
La pàgina del Sedis no me l'acostumo a mirar perquè deixa molt que desitjar, tant a nivell estètic com informatiu i ortogràfic. A més, no es pot fer arribar cap comentari a la persona que gestiona aquest web. No hi consta cap tipus de contacte per poder comentar aspectes concrets, ja sigui alguna errada d'horaris, ortogràfics, de contingut... Saps quant temps van estar escrivint PABELLó? La gent preguntava com es podia contactar amb la persona que portava la web i no hi havia manera! Vull pensar que aquesta persona no ha seguit la trajectòria del Persianes Seu perquè, sí és així, demostra que la base del club no li mereix cap respecte. A mi el partit del Trebisa m'importa molt poc per no dir gens. Fins i tot, ahir al programa Bàsquet de 3 l'Antoni Ferraz va mencionar el partit dels infantils com un gran esdeveniment.
Ei, ets anònim al meu bloc però suposo que no ho ets a nivell personal. Per què no em dius qui ets (fluixet a la orella) i fem una queixa conjunta? Jo intentaré fer-ho però no em deixis aquest marrón a mi sola!

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.