Gaudir amb els millors

Aquesta nit he somniat amb pilotes de bàsquet. Ei, no ho dic de conya, aquesta nit encara era a Sant Fruitós. El dissabte, l'infantil masculí, el del Quim, va fer un bon partit a la Seu contra Samà de Vilanova i la Geltrú. Bé, un bon partit si no tenim en compte que a la mitja part ens volien matar d'un atac de cor i perdien de dos punts, però van acabar guanyant de vint i pico. Com diuen ells, estava tot controlat. Però crec que no el recorden massa aquell partit, ni ells ni els pares. 
Ahir vam anar a un torneig de bàsquet infantil masculí a Sant Fruitós de Bages. Allà, els nostres nois del superextraradi (és que ens veuen com quatre de poble que baixem de les muntanyes i de bàsquet, poca cosa) s'han trobat amb el bo i millor de Catalunya: Paidos (Sant Fruitós), Manresa, Granollers, la Penya i el Barça. I no han fet pas el ridícul!! El primer partit l'han jugat contra Sant Fruitós. Aquí no sé què els ha passat. A part d'un àrbitre pèssim, que pita dos passos en tot el partit i intenta expulsar un nano perquè li diu que l'estant estovant de valent, els del Sedis estaven molt, molt nerviosos i van perdre els papers en algun moment. Suposo que jugar amb els grans del bàsquet pesava força. 
El segon partit el van jugar contra la Penya. I aquí, en canvi, van fer un partidàs. 

Aquests de la Penya, què hem de dir, que són molt bons i també molt nets jugant. Pressionen però amb elegància i ho foten tot. Però els nostres nois van aconseguir que la Penya no els tanqués el marcador, van perdre de 47 (es tanca marcador a 50 punts i ja no es compta més). Estaven contents perquè després del partit busquen estadístiques. I què van trobar? Que la Penya només no ha tancat el marcador en dues ocasions en tota la lliga aquest any (Granollers i ells mateixos) i que els han fet 75 punts (abans de tancar els marcadors) en tota la lliga i ells en un sol partit els en van colar 62! Resultat final:


 Van lluitar pel 5è i 6è lloc contra el Manresa, van anar per davant durant força estona però al final van perdre el partit. I aquí l'arbitre no era dolent. Els més experts el van qualificar com un rebentador del partit. Manresa no podia quedar l'últim davant d'uns tios que s'han infiltrat amb els millors de Catalunya. No entenem perquè però ens comencen a tenir una mica de ràbia tots aquests equips. Això que el bon bàsquet s'escapi de Barcelona i rodalies no ho acaben d'encaixar. Un dia faré un recull dels comentaris dels pares quan juguen contra nosaltres, han passat de la mofa a la mala llet i l'insult. Què hi farem...

Si algú no ha seguit la trajectòria d'aquests nois pensarà que, amb tot el que explico, qui no es consola és perquè no vol. Però analitzem la temporada: comencen la lliga de Lleida amb la fita de no perdre contra CB Lleida i guanyen els dos partits de 25 punts. Seguidament, intenten ficar-se entre els dos primers de Lleida i queden primers. Després, juguen la final a quatre per anar a jugar a preferent i queden primers, van a jugar amb els millors equips de Catalunya. I ara, resulta que es troben entre els quatre primers del seu grup, a punt de jugar les fases del campionat de Catalunya. El premi és poder jugar un torneig envoltats dels millors jugadors del país i no fan el ridícul. I tot sense deixar de tenir en compte que en aquest equip d'infantils només n'hi ha 5, la resta són pre-infantils i, fins i tot, minis! Hauríeu de veure algun dels jugadors del Sedis arribant-li a la cintura als grans de la Penya!! Però plantant cara, sense por. 
Tots ho estan fent molt bé, tots. Però el cap, al seu lloc. Ahir s'ho van passar molt bé però avui toca anar a l'Insti i treballar per aconseguir altres coses, hi ha temps per a tot.
D'aquí tres setmanes, més bàsquet a Sant Fruitós de Bages, les nenes de l'Esquitx es veuran les cares amb les millors de Catalunya. Segur que també estaran a l'alçada.

Comentaris

Moisès ha dit…
Quina barreja de ràbia (en el bon sentit) i enveja (sana) que tinc al llegir aquest post.
Quina sort que teniu a La Seu de poder tenir aquest potencial de bàsquet, i dic sort perquè és una "frase feta", però això no és sort i suposo que ja m'entens.
Uh no continuo .........prefereixo mossegar-me la llengüa-
Núria ha dit…
Sí, està molt bé, però quan veus aquestes bèsties... I ho dic en tots els sentits, físic i de joc!! Crec que els feia por i tot fer mal a algun dels nostres jugadors!!! El meu nano és el de la foto i mira quins paios té al voltant.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.