13-D, anar a votar?

Diumenge és un dia important. 170 municipis tenen l'oportunitat de dir si volen formar part de l'Estat espanyol o prefereixen ser un Estat lliure. Bé, també poden dir la seva els que tant se'ls en fot amb el vot en blanc.

Quina lectura se'n farà de tot això? Dependrà molt del percentatge de participació. Aquesta consulta és un grau de democràcia, de llibertat, sense precedents però hi ha gent que ho menysprea. Considero que aquests actitud és un atac a la llibertat d'expressió. I aquests menyspreu es mostra des de diferents àmbits. Ho és amagar una nota de premsa de la PAUA (plataforma de l'Alt Urgell per a l'autodeterminació) dins els comentaris dels lectors d'una notícia de la Cerdanya, ho són les declaracions del president Montilla quan diu que ja sabrà que ha passat quan llegeixi les notícies el dilluns (recordo, president, que aquests 700.000 que votaran també el tenen com a president) i ho és quan en Víctor Amela, periodista que mira la tele, fa certs comentaris al Món a RAC 1, a la tertúlia del Basté.

Aquest matí escoltava el Món a RAC1 els comentaris del Víctor Amela (minuts 16:00 a 27). De moment comença dient que ell és demòcrata i, per això, no anirà a votar (???). En diu moltes de bajanades! Ara, en Jaume Roures no es queda curt. Diu que si la consulta fos de veritat, EVIDENTMENT, la majoria votarien NO (això és que deu tenir les estadístiques del senyor Artur Mas...)

Així que les consultes populars sobre la independència no són res més que un entreteniment per passar l'estona de quatre catalanets avorrits.  Festa i xerinola per passar l'estona. En Víctor Amela diu que no pensa anar a votar perquè ell no és independentista. I argumenta que anar a votar NO és com dir que està a favor de la independència. Collons, sr. Amela, ets un crac!!! A això li dic jo manipular la informació. Igual, igual que els que amaguen les notes de premsa en un raconet del seu pamflet. També diu que anar a votar, encara que sigui pel NO, és com anar a una festa obligat. I com que ell no vol anar a la festa, no anirà a votar.

Bé, cadascú pot opinar el que vulgui, menystenir les consultes, les festes de la gent o la mateixa democràcia. Ara, jo li demano una cosa al sr. Víctor Amela: continuï al sofà de casa fent zapping i empassant-se tot el que fan a la tele. Segur que és molt més interessant que anar a la festeta de quatre catalanets avorridots.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.