De Sant Jaume de Frontanya a Brusel·les.Sr. Puigcercós, ja heu madurat? Deieu els del vostre partit, fa poc de més de quatre mesos, que els que demanàvem la independència, ja, erem quatre immadurs, que ara encara no era l'hora. Ja no som quatre ganduls que cridem molt i no fem res (això també ho pregonaren a quatre vents)?
O potser vol aprofitar-se de la feina que estan fent els altres per esgarrapar quatre vots dels milers perduts? Li recordo que aquesta és la tasca que havien de fer vostès, els de la E i ens heu traït de mala manera. En aquesta foto m'hi sobra vostè.


Comentaris

Moisès ha dit…
Dèu n'hi do, li fots fort, per cert saluda a l'Ausas, és molt amic del Puigcercós.
Ahir va venir un noi del teu poble com a observador i li vaig dir que era lector teu bloc.
Jo també l'he actualitzat.
http://blocs.mesvilaweb.cat/moisesmarti
Núria ha dit…
Moisès, a nivell personal, cap problema. A nivell polític em sento d'allò més traïda des del segon tripartit. I, llavors, aquests actes de pit en fora quan no han mogut ni un dit em fan ràbia.
Moisès ha dit…
Et contesto aquí
El vot immigrant ha estat un fracàs absolut fins al punt que ens ha rebentat el percentatge i ho ha fet a tots els municipis.
Artesa de Segre han votat un 30% del patró municipal.
Vam ponderar el vot al acabar excloent el padró i el vot immigrant i ens enfilavem fins al 39%, per sobre de la participació a les leccions al Parlament Europeu, un molt bon resultat, tenint en compte les vicissituds.
I encara cal tenir en compte que els 48 immigrants que van votar eren el 5% del padró d'immigrants, padró incontrolable perquè alguns immigrants s'empadronen i marxen sense desmpadronar-se.
També cal dir com a cosa molt important que dels 48 (aprox.) que van votar més de la meitat ho van fer perquè els coneixem a vam anar a cercar-los expressament.
Altra cosa és el valor estratègic en un futur, cosa que no valoro.
Atentament

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.