A l'Alt Urgell també decidim!!!


Apa, ja hi som posats.

Dimecres va sortir la nota de premsa: "A l'Alt Urgell també decidim".

No és una cosa improvisada, no surt d'un dia per l'altre. Fa setmanes que es prepara, s'estava madurant per presentar-se amb certa solidesa. S'ha parlat amb gent de diferents edats i sectors de la comarca, s'ha buscat el consens des de diferents àmbits. I, al final, veient que a l'Alt Urgell hi ha gent engrescada amb el projecte s'ha format la PAUA, la Plataforma de l'Alt Urgell per a l'Autodeterminació, per impulsar una consulta ciutadana sobre l'autodeterminació al nostre país.

El dimecres 21 d'octubre, a les 21.30 h, al Centre Cívic el Passeig de la Seu d'Urgell tindrà lloc una reunió informativa on s'explicarà quines són les intencions de la plataforma i en quin punt es troba l'organització de la consulta. La reunió no és tan sols informativa, la plataforma no tanca les portes a ningú, tot el contrari, té ganes d'engrescar el màxim de gent en aquesta iniciativa. Com més siguem, millor, de tots colors, de totes les edats, de tots els àmbits i de totes les cases. Aquestes coses es guanyen quan es fa pinya.

És una consulta simbòlica, sí, però és un pas endavant per aconseguir l'objectiu que molts, durant anys, hem somniat. I també despertar el cuquet d'aquells que per desencís o acomodament ho tenien adormit.

La informació sobre tot aquest procés s'anirà penjant al bloc:

http://alturgelldecideix.blogspot.com/

També s'ha creat un grup al Facebook.

Molts cops es diu que la gent de l'Alt Urgell i especialment la gent de la Seu, no s'implica en res, passa de tot, no té sang! Això és així? I per què no demostrem entre tots que aquest tarannà no és real? Per què no expressem també davant de tothom què ens agradaria ser d'una vegada? Evidentment, no estic forçant a implicar-se en res a qui no hi estigui d'acord però sí als que ho volen però mai han pensat que ells sí poden fer alguna cosa pel país.

Dimecres és important, tots els que teniu ganes de dir la vostra o només esbrinar què es cou a la comarca hi sou convidats. I seria molt bonic veure com la gent de la comarca, de com i volta, s'aixeca i diu:

"Sí senyor, a l'Alt Urgell també decidim!!!".


Comentaris

Molts ànims en la vostra iniciativa!
Tot un repte. Tenim l'avantatge que aquí no hi ha grupets ni hòsties. I tenim obstacles, també. Ara bé, si es treballa bé, com es va fer a Arenys, amb il·lusió, pot sortir prou bé.

m.
Núria ha dit…
Gràcies, David. És una manera de treballar pel país sense pertànyer a cap partit polític.

Marc, no sé ni m'importa què voten la gent que forma o formarà la plataforma i dels que ho sé és per proximitat, per res més. I això és molt important!

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.