Els cinc opinen.

Al Seuciutat d'aquest octubre, al final de tot, hi ha quatre columnes on cadascun dels partits polítics fan balaç del que han fet fins ara i les seves propostes de futur a la Seu. ICV, ERC, CiU i PSC. El PP ni tan sols va fer cap escrit, suposo que tenen coses millors a fer. El silenci també és una virtut i alguns en podrien prendre exemple.

Me'ls he llegit els quatre i n'hi ha un que per a mi és el millor amb diferència. El més elegant, el més humil, el més sensat. M'agrada l'escrit, no vol dir pas que combregui amb el seu programa, no tot, m'hi falten coses. I el que més m'allunya d'ells és la proximitat que tenen al PSC, com d'altres.

L'escrit d'ICV és el més bo, donant una lliçó de bones maneres i política de guant blanc a tots els altres. ERC fa un repàs de les bones accions que s'han dut a terme gràcies a ells i CiU és més humil però va en la mateixa línia, m'agrada que parlin d'esfoç i de treball en general i no de projectes concrets.

Ara, el més vergonyós, el que crea mala maror, el demagog, el corrossiu, el de política bruta és el del PSC.  Atacs als partits de l'equip de govern, crispació i floretes i més floretes pel que han aconseguit ells. Diuen que han aportat solucions als transfronterers. Transfronterers, algú ha notat algun canvi en la seva situació? Parlen de l'escàndol dels pisos de promoció pública. Qui el provoca l'escàndol? Si de veritat voleu treballar per la Seu, més col·laboració i menys mals rotllos.

Evidentment, acabaré felicitant el grup d'ICV. Senyor Carles, un gran escrit.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.