Morir poc a poc
Bé, tornem d'unes mini vacancetes. Només han estat cinc dies però, renoi, ja hem trobat canvis, ja!

Era una mort esperada, una mort que ja se sabia, anunciada. Tothom a posar-hi remei, ràpid, ràpid. Però a casa ens hem negat a buscar un antídot. Preferim morir. L'agonia serà llarga, lenta i aquest cap de setmana ja ha començat. Dels deu canals que tenim a la nostra estimada, bella i vella tele (no té ni euroconnector) dos ja han quedat ben fulminats i un a mitges. Telecinco no emet el mateix pel TDT que per l'analògic (aquesta me la refot bastant) però lo de Pirineus TV ha estat una mala passada, i Andorra TV també. Justament havia de desaparèixer de l'analògic Pirineus TV, la televisió d'una de les zones on la TDT encara no és generalitzada?

Bé, doncs fora les notícies de la comarca, de la Seu, de Puigcerdà. Fora també Andorra TV, fora les notícies del país veí, d'alguna pel·liculeta, dels concursos amb els nens de les escoles andorranes, les series catalanes de fa mil anys...
Per cert, aquests dies a Calafell hem estat mirant els canals de la TDT. La qualitat és penosa, es desdigitalitza, es talla, el senyal és patètic.
Aquesta és la televisió del futur?

I bé, això s'acaba... això és el principi de la fi..., això és la globalització: tots a ballar el mateix so, t'agradi o no.

Em sembla que a casa no els anirà gens aquestes idees tan profundes i haurem d'anar a comprar una tele nova. Quina ràbia!!!!

Comentaris

Anna ha dit…
Doncs a casa estem igual... de mica en mica ens quedarem sense tele... fins quan resistirem? quan ens guanyarà el consumisme??... i l'agonia ha començat amb els canals més propers, els que creiem que serien els últims en caure han estat els primers. Es fa estrany veure boira allà on hi havia les notícies de la comarca i país veí-
I què faré ara aquest estiu sense el jet lag ni la majoria absoluta??...
Núria ha dit…
Anna, t'he de dir, encara que no ens agradi això de la TDT que hi ha un canal, el 300, que fan totes aquestes sèries de fa anys i anys. Aquests dies a Calafell he vist (agafa't): Jet Lag, API, Tot un senyor, Sóc com sóc, Laberint d'Ombres... Això sí és un viatge al passat!!! I ara que a Andorra TV m'havia enganxat a Nissaga de Poder.
Ah, i l'estiu passat, després de dinar, sempre veiem Jet Lag i Majoria absoluta a Andorra TV, el millor que feien entre tants canals!!!
Joana ha dit…
Núria, busca bé telecinco, perque si és telecinco emet el mateix, el que passa és que tenen dos canals més en digital, que són FDF i telecinco2. A casa, al principi de que surtís la TDT, ja fa anys, em van regalar el descodificador, que ara no faig servir, perquè pago a la telefónica el imagenio, que és la tele de pagament, Total, tot és un xurro, la qualitat de la programació continua sent patètica, això si, la qualitat de la imatge molt millor, al menys guanyes amb qualitat d'imatge i el senyal no es penja, cosa que si passa amb els descodificadors de la TDT. La qualitat dels programes, és inversament proporcional a la quantitat de canals, com més canals, pitjor és el contingut de les programacions. Ah! compra un descodificador i no una tele nova, tot i que si et fa il·lusió estrenar tele, ara que són tan xules!
Núria ha dit…
Joana, de fet em preocupa molt poc Telecinco però diumenge volien veure un partit de futbol i per l'analògic no el feien. Amb això de la qualitat dels programes tens tota la raó, una porqueria. He vist que hi ha canals dedicats exclusivament a la venda o a concursos d'aquests que t'enganyen!! No han donat llicències a algunes teles locals i ho han fet a aquests programes escurabutxaques??!!
I això de canviar la tele... L'hauries de veure!!! Per dir-te que la pantalla de l'ordinador és més gran... Si no és aquest any seria el vinent. Prefereixo comprar la tele amb el TDT incorporat i un traste menys. La família guanya...
Joana ha dit…
Ah si, hi ha canals que només venen i els anuncis són com pelis, la gent deu comprar, perque d'altra forma, no s'aguantaria. No sé si en la TDT també hi són, però en la de pagament, hi ha molts canals que són xurros, però hi ha un que fan cursos d'anglès amb diferents nivells, com era el digui, digui. Tinc el imagenio, perque era una oferta del telèfon, ADSL i la tele i la diferència de preu no és gaire, que ningú pensi que sóc una boja de la tele, no tinc temps.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.