Imbècils?!

Això ha dit en Montilla aquesta nit...

"A Catalunya han fracassat els que volien presentar aquestes eleccions com un avançament de les autonòmiques", ha dit. "Catalunya és un cop més d'esquerres i catalanista. Ha passat pàgina i no tornarà enrere, i ha dit no a la dreta espanyolista, conservadora i anticatalana", ha afegit. "Aquests resultats ens donen als socialistes la responsabilitat de representar Catalunya a Europa", ha sentenciat.

Diari Avui

Això ho diu destacant que a Catalunya ha guanyat el PSC. Jo em pregunto: El PSC, d'esquerres? El PSC, catalanista???!!!!. Només el PP és espanyolista i anticatalà???!!! Tenen la responsabilitat de representar Catalunya quan no van com a PSC sinó com a PSOE (Maria Badia és la quarta a la llista general dels socialistes espanyols)???!!!

Què passa, Montilla? Anaves begut o què? No, molt pitjor, continues pensant que som una colla d'imbècils...

Aneu a pastar fang...!!!


Comentaris

josefina ha dit…
Jo em vaig enganxar a la TV3 just quan parlava el Montilla i deia això mateix que transcrius. I vaig pensar: ostres, el PSC ha degut pujar molt i CIU ha degut baixar. Però veia les cares dels socialistes que aplaudien el Montilla i li deia al Marc: no se'ls veu gaire satisfets.

Després, quan van donar els resultats i es va confirmar la davallada del PSC i de tots els tripartits, i la pujada de CIU, vaig al·lucinar. Com es pot ser tan miserable? Ja ho sé, que quan hi ha unes eleccions tothom se sent guanyador, però això de disfressar la realitat és d'estúpids.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.