El primer cep!

Ep, el primer cep de la temporada!!!

Una mica trinxadet perquè estava fent una cursa i també una mica corcat però és el primer i això ja és molt.


On? En algun lloc del Pirineu...

Comentaris

Ja sé on és. Es nota molt.
Núria ha dit…
je, je. Deu ser per l'arbre del darrera... Au, unes plugetes més i tindrem un bon agost!!
Josep-Empordà ha dit…
Caram!...es corcan els ceps al Pirineu?...aquí, a l'Empordà no, mai.
Núria ha dit…
Doncs mira quina sort, els deveu tenir de més bona qualitat... o de ceràmica o potser són tan dolents que no els volen ni els corcs. No has pensat que el que passa és que no els deixeu temps de corcar-se? A veure si a part de ser ciutadans de 2a ara també tenim ceps de 2a! Una mica prepotent, no?
Josep-Empordà ha dit…
Donç perdona,no volia ofendre a ningú, només constatar un fet, insisteixo: a l'Empordà, els ceps no es corquen. Deu ser aixó, que son molt dolens...

Mai m'haguera pensat que un comentari sobre una cosa tant vanal despertaria tants mals modos, pero en fi tothom és com és .
Núria ha dit…
Josep,
Si una cosa vaig aprendre a la facultat és que en els exàmens test les preguntes que començaven per "mai" o "sempre" eren falses perquè podia haver excepcions. El cep és dels bolets que menys es corca i és lògic, tan sols s'ha de veure quina "carn" més dura té. Però dir que mai es corquen, sobretot els de casa teva, trobo que és un comentari una mica agoserat... Ara, t'asseguro que aquest era ben picat! Hauríem de consultar un micòleg perquè ens expliqués perquè els empordanesos són més resistents que els pirinencs... Les condicions d'hàbitat hi deuen tenir alguna cosa a veure...
I bé, si el meu to és de mals modals (?) tan sols seguia la línia del teu comentari. Ironitzava una mica, home!. M'ha fet gràcia la teva humiltat... Anar a casa els demés a dir que el que tens tu és millor... ;)
Josep-Empordà ha dit…
No et preocupis, que no et molestaré més. Déu mos en guard!.

Veurás, és que anar a "caçar" bolets és una de les meues aficions favorites, i mai he trobat un cep corcat..com tampoc un reig (amanita Cessarea)

Bé, és igual. Apa!.
Núria ha dit…
Ho veus, home? Haver començat per aquí! Digues que tu no n'has vist mai cap, no que no n'hi hagi!! No és res personal que no et conec de res... Pots tornar a visitar-me sempre que vulguis!!
PD. Ara bé quan molts em pengen... A mi doneu-me un bon plat de rovellons abans d'un cistell ple de ceps!
Uf, el que dic molts cops, un escrit dels més innocents poden arribar a pujar molt de to. Curiós això dels blocs... Algun sociòleg per fer-ne una tesi doctoral?
Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Núria ha dit…
Redéu, que després d'un any hagi de venir un anònim desgraciat a insultar-me a casa meva per un cep és per cagar-s'hi!

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.