Que fort!!

Aquesta nit estàvem mirant TV3. Pausa i anuncis. Quin descans, ja no hi ha felicitacions de Barces ni res de tot això. Però... mare meva, de cop i volta em surten els de la Falange! Hòstia, quin ensurt! Però encara existeixen aquests paios?!! L'anunci molt correcte sense fantasmades ni cops d'efecte. Vaja, les consignes que podrien defensar qualsevol partit. Però, ostres, no deixen de ser la FE de las JONS!!! A sota hi consta la seva pàgina web. No la poso aquí, no penso fer-los propaganda, però hi he entrat per veure què hi havia. A l'apartat de Catalunya, notícia del 25 de març. Han escrit a tots els Ajuntaments de Catalunya que no pengen la bandera espanyola al balcó, suposo que a la Seu també deu haver arribat. Es queixen que aquests Ajuntaments es mofen d'ells, "la burla contínua" és com ho descriuen, perquè ells, molt educadament, els recorden que han de penjar la bandereta i ni tan sols els contesten!! Diuen que alguns han contestat amb cinisme, com l'Ajuntament d'Argentona, que els ha donat les gràcies pel recordatori. La Falange els ha denunciat perquè, a sobre de no penjar la rojigualda, tenen l'estelada al balcó "símbolo del separatismo catalán". I jo em pregunto, si t'arriba una carta de la falange la contestaries? Jo ja trobo prou mofa l'existència d'aquest tipus de personatges!!

I canviant de tema però seguint amb les eleccions europees, quin fàstic em fa la campanya dels socialistes!!! És que no tenen ni idees ni programa propi que l'únic que saben fer és menystenir els candidats dels altres partits?!! Evidentment no defensaré les idees de'n Vidal-Cuadras però, senyors, un mínim de respecte, no? Qui es creuen que són, Déus? I mira que defensar justament una entrada de viquipèdia quan als alumnes els he recalcat mil vegades que no hi busquin tota la informació que no és un lloc fiable, que contrastin... Després de varis cartells de campanya negativa i vomitiva diuen que si tu no votes tindràs aquests personatges. De debò? Però si són els mateixos, ho han demostrat al país basc i voldran fer el mateix a casa nostra. Bé, votarem però no per tenir pas els socialistes com a representants. El "si tu no vas, ells tornen" comença a contestar-se amb un "doncs, millor". Suposo que aquesta mena de política, ja molt comú en les campanyes sociates, els deu donar vots. Així, a mi l'únic que em provoquen és un rebuig cada cop més fort cap a ells i les seves maneres de fer. Fins i tot, si tan sols hagués de creure en els anuncis de les campanyes, mil vegades em quedava amb la FE de las Jons que amb els sociates.


Comentaris

josefina ha dit…
Estic molt d'acord amb el que escrius sobre la campanya dels socialistes. Ja fa una mica de fàstig. No només es pensen que ells són déus sinó que, molt pitjor, es pensen que els votants de carrer com nosaltres som imbècils.
Salvador ha dit…
És que els pobres ja no tenen arguments. S'ha acabat la farsa.
Però quedar-se amb la falange ni en broma, només cal veure l'historial que tenen.
Núria ha dit…
Josefina, però els funciona aquesta manera de fer i no vull dir amb això que hi hagi molt imbècil pel carrer... La Santa Inquisició feia el mateix, posar la por al cos del poble i com més ignorants, millor.

Salvador, no, no, ni amb broma... Però si a tu et presenten dues persones que no coneixes de res, una et diu sense mals rotllos tot el que fa (després ja vorem...) i l'altre tan sols insulta el primer i tots els altres, de primeres amb qui et quedaries? Jo desconfiaria molt del segon!!
Joana ha dit…
És patètica aquesta campanya, per totes bandes. Uns van de cadellets i bones persones com si no haguessin trencat mai un plat i els altres no tenen cap idea ni bona ni digne. Els candidats a mi no hi ha cap que em desperti confiança, no tenen cap "gràcia". Si vaig a votar, la qual cosa no tinc gaire clara, serà com quan vas a dinar de menú i acabes menjant, no pas el que t'agrada, sinò el que menys et desagrada. Molt trist!

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.