Qui escriu a l'Avui?

Avui no tenia massa temps i només he arribat a llegir una notícia a l'AVUI.CAT. De fet ja n'he tingut prou. Però qui coi escriu a l'Avui, nens de vuit anys???!!! Això són periodistes??!!
A veure si trobeu les POTENTS CAGADES !!! Amb escrits com aquests, quan jo estudiava COU m'haurien suspès directament sense acabar de corregir l'examen...

El Consell General de Ciutadans ha ratificat aquest dimecres en un tens debat de més de tres hores la seva decisió de concórrer amb Libertas amb 36 vots a favor, 24 en contra i dues abstencions. Entre d'altres la decisió de la direcció del partit ha estat rebutjada per dos dels tres parlamentaris del partit, Antonio Robles i José Domingo. En aquest context, Robles ha anunciat en declaracions a l'ACN que deixarà el partit i la seva acte de parlamentari a finals de l'estiu. "He vist que aquest ja no és el meu partit", ha assegurat el diputat de Ciutadans.

Tots els ulls estaven posats sobre Robles, que va demanar la dimissió de Rivera i va avisar que si C's es presentava a les eleccions europees en coalició amb Libertas deixaria la formació política. Durant la seva intervenció al Consell General, Robles ha defensat que no s'havia d'anar amb coalició amb Libertas, però no ha fet cap referència a dimissions ni al seu futur dins del partit. "Ha estat la vegada que més vots en contra ha tingut" la direcció del partit, ha declarat Robles. "Ja no és el meu partit", ha assenyalat.

En aquest sentit, ha remarcat que "és una traïció a les arrels de Ciutadans". "Hem quedaré al Parlament acabant algunes ponències com la d'Educació i a finals de l'estiu deixaré el partit i el grup parlamentari", ha assegurat. Robles ha dit que només continuarà si la situació canvia radicalment i es recupera l'esperit dels intel·lectuals del començament, tot i que ha admès que això és molt difícil. "No vull confondre la meva ideologia amb aquesta gent", ha destacat Robles, en referència a Libertas. "No tenim res que veure amb aquesta gent", ha manifestat el parlamentari de Ciutadans. De fet, el parlamentari de Ciutadans va definir Libertas com "la plataforma política més reaccionària d'Europa".

Al consell celebrat també hi ha participat el cap de llista de Ciutadans, exdirector de l'Once i expresident de Telecinco, Miguel Durán, i ha intervingut més d'una hora. Les mateixes fonts de Ciutadans i el mateix Robles han criticat la tensió que ha suposat el fet que "només" tenien dos minuts cada u per exposar les seves posicions. Durant la seva intervenció, segons les fonts consultades, el parlamentari i president de Ciutadans, Albert Rivera, ha fet una defensa de l'acord amb Libertas i ha destacat que "era principalment un tema d'oportunitat". José Domingo, parlamentari de Ciutadans, ha defensat que el seu partit no s'hauria de presentar a les eleccions europees i hauria de retirar la seva candidatura. Domingo, que no participarà en la campanya electoral, ja va ressaltar que no veia adient que el seu partit es presentés amb Libertas, partit que ha demanat el no al Tractat de Lisboa.


Què? Les heu trobat? Per si hi heu passat de llarg:

1. ...deixarà el partit i la seva acte de parlamentari a finals de l'estiu.... (És una acta. L'acte és masculí!!)
2. ... "Hem quedaré al Parlament..." (uf, sense comentaris...)
3.... "No tenim res que veure amb aquesta gent"... (Res a veure per enlloc i res de beure a la nevera!!!)

Possiblement n'hi ha alguna més però la meva humil formació no em permet descobrir-les... Jo no sóc periodista.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.