El reconeixement internacional de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya

Ja he parlat altres cops de la injusta situació que passa la Selecció Catalana de curses de muntanya. Fa uns dies hi va haver eleccions a la FEEC, Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. La candidatura que recolza la continuïtat d'aquesta Selecció Catalana no va guanyar. Els que manen són partidaris de la desaparició de la nostra representació de país en favor de la FEDME, la federació espanyola que englobarà els corredors i corredores de curses de muntanya catalans i bascos que, fins ara, representaven el seu país.

La situació actual és molt negra. Els corredors i corredores catalans enguany ja no podran representar la seva nació a nivell internacional. En un gest per demostrar el seu malestar han redactat aquest manifest dirigit al president de la FEEC.

Entre tots hem d'aconseguir que se'n faci ressò, que se'n parli a la tele, la ràdio i els diaris com els del hockei o el futbol. El manifest el va publicar el diari Avui. Suposo que interessa que de tot això no se'n faci massa rebombori...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.