Alguna Pregunta Més?

Diuen que per fer passar les penes res millor que una actuació de pallassos, riure una estona i oblidar-se dels problemes. Doncs això crec que és més o menys a què dedica els seus esforços TV3. Ha trobat un programa baratet, sense luxes ni parafernàlies i que, a més, agrada i fa riure. Em refereixo a l'APM. Aquest programa en els seus inicis més inicis eren els últims deu minutets del programa dels matins de Catalunya Ràdio amb l'Antoni Bassas. Eren deu minuts que et feien riure, els moments més gloriosos de la tele o la ràdio. Quan algú s'equivocava o protagonitzava alguna pífia resava perquè els de l'Alguna Pregunta Més? no els descobrissin. Però sempre els caçaven... Després de l'èxit radiofònic es va passar a la tele, més enriquidor perquè hi entraven en joc les imatges i estava prou bé. Un programa de mitja horeta setmanal per pasar l'estona. Però van començar amb les escenes cèlebres, les frases que grans i petits ja s'han fet seves (com l'Ho haveu vist...) i arriba un moment que una se'n cansa. No és l'APM a la tele, és a casa, a l'escola, amb els amics... I TV3 va pensar: això agrada, hem d'explotar-ho. I varen decidir fer-lo dos cops per setmana, diumenge i dimarts, la meitat de les imatges repetides... Arriben vacances i no saben què fer els migdies. Res, cap problema, tirem de l'APM que això té èxit! I apa, diumenge, dilluns, dimarts (dos cops), dimecres... I com que a casa riuen com lloques a empassar-se l'APM, toooooota la setmana. I les imitacions (barrejades amb els del Polònia i el Crakòvia), les frases prodigioses que s'utilitzen en tots els contextos, les cantarelles... fan que tinguis APM tot el dia.

Buff, d'uns deu minutets diaris hem passat a un empatx d'APM. Jo no sé si li passa a més gent però jo ja estic avorrida de tant programa que em vol fer riure, a tota hora. Suposo que en temps de crisi, econòmica i identitària, millor fer que el personal pensi poc, interioritzi frases absurdes i mal fetes i s'oblidi de les coses importants del país.


Comentaris

marc ha dit…
Tens raó, hi ha massa programes d'humor. Un atelevisió públcia ha d'anar buna mica més enllà, encara que a curt termini es perdi audiència.
Marc ha dit…
Doncs jo no ho trobo pas malament que el passin mentre tingui audiència. A més, és d'aquells programes que fins i tot veu la gent que no acostuma a veure telivisió en català, i això és important.
Núria ha dit…
Català, quin català? Lo Ho haveu vist? Al loro? Es un suspenso total? Este tio es un campeón!!? Doncs per això millor que mirin alguna altra cosa que això de català no en té res.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.