Defensem Catalunya o què??!!

El govern de Zapatero suspèn el primer curs. Vaja, en argot pedagògic, necessita millorar, tot i que des d'aquí li continuen fent l'ullet. Diuen que la Carme Chacón és la que en surt més ben parada però des de Catalunya no es veu pas així. Tots els partits polítics, inclosos els socis de govern, són molt crítics amb ella. Aquesta dona és la que havia de defensar els nostres interessos, la nineta dels ulls de'n Zapatero. I què ha fet, girar l'esquena. Qui ha sentit alguna declaració de la ministra a favor dels interessos de Catalunya? Res de res, suposo que en qüestions de defensa Espanya està massa enfeinada. Tots han recalcat el silenci i el trist paper que està jugant per ajudar Catalunya. I els seus amiguets surten a defensar-la. Què han dit? (no recordo si en Miquel Iseta o algun altre del mateix estil). Doncs que ella sí que defensa Catalunya però no en públic. Ai!!! Vaig tremolar al sentir aquesta frase. De cop i volta vaig veure l'Aznar parlant en català en la intimitat!!! Serà que els interessos del país no són temes públics? Home, que no es tracta de quines rajoles ha de posar al lavabo de casa!

Avui en Montilla diu que la política de Zapatero aquest primer any, pel que fa a Catalunya no ha estat bona. Aquest home té el do de descol·locar-me però no me'n refio. Poso per davant el dubte de si tan sols és una maniobra per ficar-se a la butxaca la gent més descontenta del país, últimament m'estic tornant molt desconfiada... De totes maneres, li veig més ganes de tirar endavant Catalunya al Montilla que al mateix Carod. Per cert, on era aquest últim dissabte? No és ell el que va assegurar que el 2014 tindríem un referèndum per si Catalunya volia la independència? Doncs l'únic gest que va tenir cap a la manifestació és dir que la respectava i res més, quan hauria de ser el promotor d'accions com aquesta.

Res, amics socialistes, no us emprenyeu, no sou els únics que no em feu el pes. De fet crec que com a partit polític, cap. Jo tan sols demano que els pocs polítics que varen recolzar la manifestació de Brusel·les i fins i tot hi van anar siguin els que tirin del carro en aquest moment, militin en el partit que militin, però que ho facin amb ganes i empenta. Aquest carro pesa molt i hem d'estirar tots ben fort perquè no ens el tirin per terra els de l'altra banda. Ui, ara m'ha sortit l'estaca! Per què serà?

Comentaris

SergiBR ha dit…
Jo crec que aquesta gent a la que et refereixes, només se'ls pot estabornir amb bales de plata i amb una bona estacada al pit!!

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.