Nevada a la cara nord del Pirineu...

Si se'n descuiden. Mare meva, quina nevada!!! Aquest matí a TV3 deien que nevaria a la cara nord del Pirineu i Andorra. Esporàdicament i per sobre els 800 m ho faria a la cara sud, però poca cosa. I aquí a la Seu, 700 m, està caient la nevada més bèstia de l'hivern. Si mireu el radar es veu una taca verda entre el Pallars i l'Alt Urgell que no es belluga per res. Diuen que a la nit minvarà però ja veurem... El més divertit és veure la previsió per aquesta tarda, a l'Alt Urgell hi ha un sol i núvol, sense precipitació i temperatures a l'alça. Bufa, ni un encert! La veritat és que no se l'esperaven aquesta i nosaltres tampoc.

En Felqueral, al seu bloc té una entrada sobre la nevada d'avui i el títol que li ha posat el trobo d'allò més adient: "Hostia, qué marcha llevamos". Doncs sí, quin hivern!! Per recordar-lo... No crec que en tinguem cap d'igual en molts anys. O sí..., potser és el canvi climàtic...

Avui fotos no, avui vídeo. Qualitat pèssima però per a que us en feu una idea els de la capital... Si demà surt el sol sí que podrem fer fotos boniques!!

Comentaris

Joan deu Peiroton ha dit…
Mes lo climat se recauha (recalfa), mes se'm gela!!!! :D

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.