Lleig, molt lleig...

A la Seu hi ha rebombori perquè un dels pediatres del CAP marxa cap Oliana. Això és un tema complicat perquè aquí a la Seu hi ha gent que té el Dr. Rossell des de fa molts anys com a pediatra de capçalera. El Dr Rossell s'ha presentat a unes oposicions per una plaça de pediatra a Oliana i l'ha guanyada però ara ell no hi vol anar. Diu que li van assegurar que es podria quedar a la Seu en comissió de servei. Aquí hi ha alguna cosa que no rutlla. Ja estem amb el de sempre, jo he dit, a mi em van dir, matisem el que vaig dir... Clar, un càrrec polític no pot dir mai, encara que així sigui, que ha promès una cosa de sota mà. Però també veig que la gent d'Oliana té tot el dret de tenir un pediatra fix, tal com esperaven quan van veure que sortia a concurs la plaça del CAP del seu poble. Uns tiren cap una banda i els altres cap a l'altra. I tot perquè des de la capital, altre cop importa molt poc si aquí dalt hi ha cobertes les necessitats sanitàries o no. Si el problema hi és de fa temps, perquè no convocaven dues places en lloc d'una, la de la Seu i la d'Oliana? Tot per no incentivar anar a treballar fora de Barcelona.

Qui té les competències en sanitat? La Generalitat de Catalunya, no? el Departament de salut, no? dirigit per la Sra. Marina Geli, del PSC. Qui són els responsables de vetllar per TOTA Catalunya, per la igualtat de condicions de tots els seus habitants? La Generalitat de Catalunya, no? Qui convoca les oposicions? La Generalitat de Catalunya, no? El Departament de salut, no? Qui són els responsables de tot aquest enrenou? Doncs segons el PSC-Progrés de la Seu el responsable és l'alcalde, l'Ajuntament de la Seu.

Sabeu què en penso d'aquesta acusació? Doncs que és molt mesquina, però molt. És joc brut. Que de tan brut fa molta pudor. Quina manera més mediocre d'utilitzar un tema com aquest per atacar els que manen a l'Ajuntament. De veritat, quina manera de fer mala política, corrosiva, demagògica i oportunista. De fet tampoc m'estranya, ja fa temps que es pateix a la Seu aquestes maneres de fer del partit de l'oposició, amb el seu Informatiu (ja sabeu què en penso, ja n'he parlat i no els va agradar...). Gent que utilitzen temes com aquest per acusar l'Ajuntament sense ser-ne el responsable, que manipulen la informació i diuen mentides per atacar els demés, gent barruera, no em mereixen gens de confiança ni de respecte. Sabent tots prou qui en són els responsables directes, el millor hauria estat callar, no? O no, potser millor interferir en el tema i demanar als seus col·legues de la capital que ens tinguessin una mica més en compte? Cooperar, unir esforços, anat tots del bracet, fer pinya, deixar de banda les simpaties polítiques i mirar per la gent de la ciutat. I mira, així després podrien haver dit que gràcies a ells es resoldria tot aquest enrenou. Però no, aquest no és el seu estil, no dóna vots (jo creuria que precisament així es guanyen), no crema el govern actual, tot plegat massa net. Doncs jo tan sols espero que aquests personatges no arribin mai a governar la ciutat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.