I ja en van tres!No, no, no és la Molina, és just a sobre el pla de les Forques, a 840 m.

Ja en van tres de nevades. La primera fou a finals d'octubre però no va agafar, el terra encara era força calent. La segona tot just fa quinze dies. I ara aquesta, a les portes de l'hivern. Va començar a nevar ahir la nit, cap a quarts de nou. A mitjanit la nevada era intensa i ho ha anat fent durant tota la nit. Com que portem alguns dies amb temperatures baixes va començar a quedar molt ràpid i aquest matí el gruix era força gran.


Per la carretera de Calbinyà la màquina llevaneus ha passat més d'un cop. Quan ha parat una mica hem pujat cap el pla de les Forques des de casa. Un camí que fem molts cops però que avui era totalment desconegut!


L'indicador dels camins, just a sobre el pla de les Forques es veia així.Els nens s'ho han passat pipa. El Quim ha agafat les raquetes i la Laia la pala.La veritat és que he pensat que era una mica ridícul però en alguns punts hi havia més d'un pam de neu i he trobat a faltar les meves raquetes!

Els arbres aguantaven gruixos de neu que els feien tombar cap a terra, formant veritables túnels.Els nens fins i tot han improvisat una pista d'esquí!


Cap a la una del migdia tornava a nevar fort.El Quim havia de marxar cap a Lleida i agafaven l'autobús a les dues. Així que no hem pogut arribar fins a Calbinyà. Com sempre, el bàsquet marca el nostre calendari... Ens quedava una hora per tornar cap a casa, dinar i canviar-se pel partit. Llàstima que demà és dilluns i no podrem tornar-hi.

En definitiva, un matí fantàstic. Les imatges parlen per sí soles...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.