Una selecció catalana menys

Notícia publicada avui a Radio Seu:

La FEDME posa en perill la selecció catalana de curses de muntanya

(llegiu la notícia clicant aquí)

Un altre gol i en pròpia porta!!! I aquest es veia venir... oi, Anna?

Comentaris

Sense contemplacions, aquest no nacionalistes.

Ara bé, si volem seleccions catalanes com déu mana, i moltes altres coses, només podem fer una cosa: tenir estat propi.

Aprofito l'ocasió per dir-te que volem muntar un autocar d'urgellencs per anar a Brussel·les a reclamar precisament això.

Salut.
Anna ha dit…
i araja ens robn a cara descoberta...
a mi no em faran canviar tan fàcilment de samarreta!!
Núria, tu creus en el 2014??
Núria Tomàs ha dit…
Hi hem de creure en el 2014 sinó malament rai. El 2014 farà 300 anys de la gran derrota i és l'any que l'Anna i jo tenim fixat (abans que en Carod) per "saltar el mur". Comencem per anar a Brussel·les el 7 de març?. I per la selecció, podem fer pressió? La plataforma pro SSCC què hi diu? Què fem?!!! Tu arrapa't bé la samarreta que els costi arrencar-te-la. Ara, la foto enlairant la senyera ja no te la pot robar ningú...
Marta ha dit…
JO la figureta no la cambio eh!!!
Núria Tomàs ha dit…
je, je. La figureta... l'Anna.

http://www.detall.blogspot.com
Hola,

Aprofito aquest espai per informar-te que, a través de la iniciativa Deu mil a Brussel•les per l’autodeterminació, volem muntar un autocar amb gent de l’Alt Urgell per anar a Brussel•les sota el mateix crit: ‘Volem l’Estat propi’, per reivindicar la independència del nostre país.

Deumil.cat és un projecte de caràcter transversal, nascut de la societat civil i fonamentat en la participació activa de totes les persones coordinades a nivell local i comarcal.

Ara es tracta de trobar gent disposada a difondre el projecte i que vulgui apuntar-se al viatge. Si t’interessa, pots posar-te en contacte amb mi a través del correu dusming@msn.com.

Per a més informació, visita el web de Deumil.cat.

Gràcies.

Marc
Anònim ha dit…
Sabeu la darrera, la federació espanyola ha convocat a la seva selecció, els propers dies 13, 14 i 15 de febrer al Mas Silvestre de Dosrius. quina barra, a sobre els convoquen a casa nostra. Estaria bé que hi anessim els màxims possibles a fer-lis la guitza als botiflers d'en Marimon, garrigós i companyia. Animem-nos.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.