Segre feréstec

Així baixava el Segre ahir al migdia (foto amb mòbil, dolentota). Crec que des de que visc aquí dalt no l'havia vist mai tan feréstec. Fa una estona he baixat el Quim a l'escola (a les 6, marxaven a cantar a Barcelona) i el riu encara portava més aigua que ahir. El Quim porta uns dies preguntant: "I Oliana, a quant està? Saps si ja han obert comportes?". Doncs sí, Oliana ha hagut de deixar anar l'aigua, cap a Rialb. I sembla que de pluja en tenim encara per una setmana. Mira, benvinguda sigui mentre no faci mal i el riu no es descontroli. Ara, una mica de solet no ens aniria bé?

Comentaris

merike ha dit…
Realment, de pluja en la teva part del món? A Hèlsinki no hem tingut pluja molt temps. Normalment la primavera és bonica i assolellada. Prometen + 25 C durant el cap de setmana. És molt bo cap amunt d'aquí al nord. Consideracions!
Núria Tomàs ha dit…
Merike, no tan sols plou molt i molt sinó que som un país ben estrany. Per una part tenim activat un pla d'alerta per sequera i per l'altre tenim activat un pla d'alerta de pluges i inundacions. A que fa riure?
Ironies a part, ens estan anant molt, molt bé totes aquestes pluges sempre i quan no hi hagi danys importants.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.