La Ciutat dels nens

Aquests dies a la Seu, fins el 18 de maig, hi ha una exposició al Centre Cívic: “La ciutat dels nens”. Està organitzada pel Col·legi d’arquitectes de Catalunya i l’Escola d’Art de la Seu. Els nens de fins a 10 anys que fan activitats a l’Escola d’Art han representat amb fang i dibuixos com seria la casa dels seus somnis i com els agradaria que fos una ciutat.

Primer trobem una maqueta que representa una ciutat, amb carrers, arbres, flors i fins i tot un llac. A sobre hi ha totes les cases (grans, petites, de pisos, amb jardí...) que han fet els nens amb fang. Fa molt de goig.

A la paret hi podem llegir un poema de Miquel Martí i Pol

"Tot el que comença amb la força del que avui fem, tindrà continuïtat i ens projectarà cap a un futur de plenitud i esperança."

Seguidament hi ha uns plafons que recobreixen les parets de la sala amb fotografies dels nens mentre construïen les seves cases o pintaven els dibuixos. Intercalades amb les fotografies podem veure les cases pintades sobre paper pels nens.

L’Exposició està francament bé, la feina feta pels nens i per la gent de l’Escola d’Art que els engresca és per felicitar-los. Crec que val molt la pena deixar-s’hi caure una estoneta.

I pels qui la coneixeu, trobeu la Laia?


Centre Cívic "El Passeig". La Seu d'Urgell Dimarts a divendres de 18 a 21 hores, i dissabtes i diumenges de 12 a 14 hores i de 18 a 21 hores. Entrada gratuïta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.