Acte sobre les Seleccions esportives catalanes

Algun cop ja he parlat de les Seleccions esportives catalanes. Avui vull convidar-vos a un acte que organitzen a la vegada Òmnium Cultural de l’Alt Urgell, la Plataforma pro Seleccions esportives catalanes i l’Ajuntament de la Seu. Des d'Òmnium feia temps que teníem al cap organitzar algun acte on l’esport català hi fos el protagonista. Arran d’això vàrem contactar amb la gent de la Plataforma pro Seleccions Catalanes i van estar d’acord en organitzar un acte a la Seu. A la vegada vàrem proposar a l’Ajuntament que fora bo que una ciutat tan entregada a l’esport com la Seu s’adherís a la Plataforma. I així serà.

Aquest divendres 30 de maig a 2/4 de 9 del vespre, a Sant Domènec, tindrà lloc l’acte simbòlic d’adhesió de la Seu a la Plataforma pro Seleccions Catalanes, a càrrec de l’alcalde, l'Albert Batalla.

Seguidament s’obrirà un debat on hi participaran gent de la ciutat vinculada a diferents àmbits de l’esport: bàsquet, piragües, curses de muntanya, Consell esportiu, Ajuntament i membres de la mateixa Plataforma. Tots hi podran dir la seva.

Òbviament, l’acte és obert a tothom. No es pot tenir en una taula a tota la gent de la Seu que té relació amb algun esport o que tan sols creu en les Seleccions Catalanes, o no. Per això, des de Òmnium Cultural, us convidem a tots a assistir i participar activament en aquest acte.

Sincerament, crec que el nostre país necessita fer encara un recorregut molt llarg per arribar a normalitzar la situació de l’esport a nivell de Seleccions i actes com aquest, encara que petits, són molt importants.

Us hi esperem!

Divendres 30 de maig. 2/4 de nou del vespre. Sala Sant Domènec. La Seu d'Urgell.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.