A votar?

No recordo unes eleccions on m'importés tan poc qui pogués guanyar. PP o PSOE, per Catalunya tant és. Algun partit dels nostres a Madrid per vetllar pels nostres interessos, quin!? Vot en blanc, tal com està muntat tot no representa res, al menys una cadireta buida... No anar a votar, no podré queixar-me. Fins fa poc guanyava la ràbia continguda, arribar a Anserall on voto, agafar un paper qualsevol, guixar-lo fort o escriure alguna impertinència, o fer-lo bocins... i tancar el sobre: vot nul i si pogués l'urna sencera faria nul·la.

Però seré bona noia, bona "ciutadana" i faré les coses ben fetes però amb desgana i desconfiança, sense il·lusió. Aniré a fer un vot útil per Lleida perquè no sigui dit que el PP s'endú l'escó per culpa meva (en el fons això em fotria bastant...), perquè ningú pugui dir que Lleida és més pepera que abans (serà perquè són els únics que aniran a votar). Així que demà enfilaré cap a Anserall i com diu algú em posaré una pinça al nas, un mocador als ulls, un tap a les orelles, aguantaré la respiració, pararé els batecs del cor per no sentir-lo i demanaré a les neurones del cervell que es prenguin un dia sabàtic i un cop aconseguit tot això agafaré la papereta corresponent i la ficaré a l'urna. Això sí, de tornada passaré per Sant Domènec, per decidir que decideixo. I demà serà un altre dia... com qualsevol altre.

Comentaris

perplex ha dit…
No recordo cap elecció on triar hagi estat tan difícil pels catalans. Espero que els partits recuperin el seny i es pugui tornar a confiar en ells.
Vota bé, i dina millor.
Benvinguda a blocairesdelpirineu.
Núria Tomàs ha dit…
Ja he votat i he dinat molt a gust sense cap sensació de dia especial.

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.