Curses de muntanya: Campions del món!

General - Publicat per nuriatomas @ 16:22

Fa una setmana parlava de l'èpica trajectòria de la selecció catalana al campionat

del món de curses de muntanya. Els mitjans de comunicació continuen sense fer-ne resò. Tan sols podeu trobar informació en pàgines molt especialitzades com la de la FEEC o la de Buff Sky runner. Alguna ràdio local de l'Alt Urgell ha publicat la notícia al passa'ls-hi la informació gent propera a mi. Als mitjans més generalistes però del nostre país tan sols es parla de la selecció catalana de futbol sala. No és per treure'ls mèrit però faran tan bon paper com la selecció catalana de curses de muntanya?

Doncs us deia fa uns dies que anaven cap el Japó. I ja han corregut. Els resultats:

Homes: 1r Kilian Jornet , CEC(aquest noi és superman), 2n Toru Miyahara (del mateix Japó), 3r Raúl Garcia (segovià). Jessed Hernàndez, de Mataró, ha estat quart.

Dones: 1r Stephanie Jiménez (Andorra), 2n Anna Serra (Unió exc urgellenca), 3r Mònica Ardid (C Exc Abrera)

La FEEC també dóna els resultats generals de la temporada.

Però el millor de tot és que Catalunya ja s'ha proclamat matemàticament CAMPIONA DEL MÓN per equips. Revalida el títol de l'any passat.

Ara els queda una última cursa el 23 de setembre a Zegama (Euskadi) i es demana que hi vagi el màxim de catalans a animar la nostra selecció. Aquí es decidiran els campions per categories individuals i la cosa pinta prou bé. Us hi apunteu?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.