TV3 al País Valencià

Política - Publicat per nuriatomas @ 22:45

El dia del concert de'n Lluís Llach el Quim em va preguntar què era la censura. Quan li vaig explicar va dir-me que això ara ja no passava, que Franco ja s'havia mort i ara es podia dir i fer tot el què es volgués.

Avui he hagut de dir-li que la censura encara existeix. Avui a les 11h havien d'haver tallat definitivament la connexió de TV3 al sud del Pais Valecià. Per què? Doncs perquè uns senyors que odien tot el què tingui a veure amb Catalunya o la totalitat dels Països Catalans no volen que ningú pugui tenir cap influència d'aquesta gent tan dolenta.

He estat pensant força durant tot el dia i no aconsegueixo recordar una censura tan bèstia i descaraca en els darrers 25 anys. Però sabeu què és el què més em fot? Doncs que se n'ha fet molt poc ressò. Avui quan he arribat a Andorra, a l'escola, he agafat El Periódico i buscava a la primera pàgina o en un lloc destacat la notícia del què succeiria en poques hores. Però no ho trobava! Al final, en un raconet, a baix de tot de la secció de política, un requadret parlava molt per sobre de la notícia. I aquí no passa res! Per sort, encara hi ha gent concienciada i han pogut impedir el tancament d'aquest repetidor. Però no cantem victòria, ho tornaran a intentar.

Ho tinc molt clar: la decisió ha estat del PP valencià però al PSOE d'en Zapatero ja li està bé la decisió i al PSC de Montilla també.

Ja veieu, volen capar la difusió d'una emissora que tramet la pròpia cultura. Algú ho pot entendre? Si això ho expliquem a algú d'un altre país no hi donarà crèdit! Dinamitar la pròpia identitat? A quina societat li passa pel cap això? Evidentment, això només li passa a la societat espanyolista d'aquest estat vei que tan ens enveja i tanta ràbia ens té.

I TV3 què ha fet? Doncs res de res, ja li està bé. La Catalunya de Montilla acabarà amb "la nostra" si no ens hi posem forts. Al País Valencià i a Catalunya també.

Reflexione-m'hi! La nostra cultura no es mereix que se la trepitgi així...

Bona nit!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jo també vull trempar!! (no apte per a menors de 18 anys)

La ruta dels càtars. De la Seu a Mirepoix.